Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

στολιστε το μπαλκονι σας με μονο 0 ευρω

Χριστούγεννα προ των πυλών και η κρίση δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για έξοδα.
θα δείξουμε πως με απλά υλικα και φυσικά ανακυκλώσιμα μπορούμε να στολίσουμε το μπαλκόνι μας και να δώσουμε χριστουγεννιάτικη νότα σε αυτό.
τα υλικά εκτός από ανακυκλώσιμα θα είναι και περσινά στολιδια όπως χιονάνθρωποι λαμπιόνια μετόπες και γιρλάντες, που λίγο πολυ έχουμε όλοι στα σπίτια μας.
για το σπιτάκι θα χρειαστούμε.
2 κομμάτια φελιζόλ
μια πράσινη γυρλαντα κομμένη σε 4 κομμάτια
λαμπιόνια
μια μετόπη
χριστουγεννιατικο δυχτι
4 ή 5 χριστουγεννιάτικες φιγούρες ή μπάλες
ατλακόλ
ένα κομμάτι ύφασμα.
πέρνουμε το ένα κομμάτι φελιζόλ και με ένα μαχαίρι κάνουμε μέσα σε αυτό 4 τρύπες. το δεύτερο κομμάτι φελιζολ το κόβουμε καθετα ακριβώς στην μέση και το κολλάμε στο πάνω μερος του πρώτου φελιζολ έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την στέγη του σπιτιού.
αλείφουμε πανω στο πρώτο φελιζολ, που αποτελεί την πρόσοψη του σπιτιού μας, αρκετή ποσότητα ατλακολ και βάζουμε πάνω σε αυτήν το κομμάτι ύφασμα . Αφου στεγνώσει ανοίγουμε τις τρύπες που είχαμε κάνει στο φελιζολ. μέσα στις τρύπες βάζουμε ένα κομμάτι απο την γυρλάντα και καρφιτσώνουμε πάνω σε αυτήν τις φιγούρες ή τα στολιδάκια μας.
στο κενό που δημιουργήθηκε με την κόλληση της πρόσοψης και της στέγης βάζουμε την μετόπη.
στην στέγη κολλάμε το δίχτυ. για να δώσουμε πιο χριστουγεννιάτικη νότα στο σπιτάκι μας από την πίσω πλευρά του σπιτιού βάζουμε τα λαμπιόνια μας μέσα στις τρύπες και γύρω από την στέγη έτσι ώστε να αποφύγουμε να φαίνονται τα καλώδια από την μπροστινή πλευρά.
το σπιτάκι μας είναι έτοιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: